"Be weird.Be random.Be who you are.Because you never know who would love the person you hide."

marți, 26 februarie 2013

Cărți:Imaginea de ansamblu a lucrurilor cu adevărat importante în viață -Ben Carson

În ciuda titlului care pentru început mi-a părut a fi prea exagerat , am dat o șansă cărții și în final cred că a meritat.O recomand fără excepție , pentru că niciodată nu e prea târziu să muncești pentru a reuși.
*
Dr.Ben Carson este cunoscut ca deschizător de drumuri în proceduri chirurgicale revoluționare , transformând speranțe imposibile în realități pline de bucurie.
Este recunoscut și pentru contribuțiile sale în domeniul umanitar, pătrunzând dincolo de birourile marilor corporații , până la nivelul școlilor de cartier.
Ce anume îl conduce? Imaginea de ansamblu.Aceasta este viziunea a ceva pentru care merită cu adevărat să trăiască și care îi solicită uimitoarele talente și energii.
În IMAGINEA DE ANSAMBLU , doctorul Carson ne împărtășește filosofia sa de viață , care l-a ajutat să se ridice din postura de mediocru la statutul de om cu influență în multe domenii.
Cartea sa nu spune cum să ai succes, ci de ce să ai succes.Ne ajută să ne lărgim perspectiva.Vorbește despre modul în care ne putem cristaliza viziunea asupra propriei vieți.
Această nouă perspectivă ne va determina sa ne restabilim prioritățile , ne va  energiza eforturile și ne va inspira să schimbăm lumea din jurul nostru.
**

2 comentarii: